AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Masterclass Leadership Development

 Ambitieus Leiderschap

Iedere leidinggevende heeft een voorbeeldfunctie. Wanneer u de ambitie en potentie heeft om op termijn door te groeien naar een sleutelpositie binnen uw organisatie, wordt veel van u verwacht. U inspireert, motiveert en activeert uw medewerkers, dikwijls binnen de beperkende kaders die de organisatie stelt. Sluit dit aan bij uw persoonlijke ambitie en drijfveren? Vanuit optimale energie de beste prestaties leveren, lukt alleen wanneer u uw krachten en beperkingen goed kent.

Ontdekking en verandering

Een leidinggevende die succesvol wil zijn, kan zich niet veroorloven om zich groot te houden en onzekerheden te negeren. Dit leiderschapsprogramma is daarom gericht op zelfinzicht en bewustwording. Pas wanneer een leidinggevende zijn of haar eigen leven richting heeft gegeven, kan richting worden gegeven aan het (werkende) leven van andere medewerkers in een organisatie.

In de Masterclass Leadership Development werkt u dan ook continu aan het vergroten van zelfbewustzijn en aan het uitbouwen van oorspronkelijke leiderschapskwaliteiten. Ervaringsleren, (zelf)reflectie stimuleren u om uzelf te ontwikkelen met praktische kennis, tools en technieken op een wijze die bij u past. Door simulaties, feedback, reflectie en intervisie met andere deelnemers, worden uw kennis en vaardigheden om door te groeien tot een krachtige en effectieve leider verder aangescherpt. Persoonlijke leerdoelen zijn het uitgangspunt.

Nieuwsgierig? Neem vast een kijkje in het programma-overzicht!

Inspiratie

Er worden uiteenlopende inzichten geboden om uw persoonlijke en professionele doelstellingen te verwezenlijken. Theorie zal veelvuldig worden afgewisseld door voorbeelden uit de praktijk, rollenspellen met professionele trainingsacteurs, oefeningen, individuele- en groepspresentaties en inspirerende verhalen van gastsprekers en topconsultants!

Academy for Inspirational Leadership werkt volgens de methode van een Business School (MBA). De Masterclass Leadership Development is opgebouwd uit een vijf-fasenleermodel:

Componenten Inhoud Doelstellingen
Beoordeling van vaardigheden(Assessment) Onderzoeksinstrumenten Rollenspellen Beoordeling van het huidige kennis en vaardigheidsniveau
Aanleren van vaardigheden(Learning) Schriftelijke Gedragsrichtlijnen De juiste principes en presentatie van een grondgedachte voor gedragsrichtlijnen leren
Analyse van vaardigheden (Analysis) Cases Voorbeelden geven van (on)juist gebruik van vaardigheden
Beoefening van vaardigheden(Practice) Oefeningen Simulaties Rollenspellen Beoefening en aanpassing van principes aan eigen stijl & feedback
Toepassing van vaardigheden(Application) Taken (zowel wat gedrag als  verslaglegging betreft) Overdracht van het geleerde in de les op situaties in het echte leven.

Doelgroep

De Masterclass is bestemd voor leidinggevenden en managers, met minimaal twee jaar ervaring, die op operationeel en tactisch niveau binnen de eigen organisatie opereren. Het is een intensief programma voor leidinggevenden en managers die verantwoordelijkheid willen nemen voor daadwerkelijke veranderingen in zichzelf, hun organisatie of de maatschappij.

Locatie

Twee tot viermaal per jaar wordt dit de Masterclass Leadership Development in Hotel Conferentiecentrum Zonne in Noordwijk aan Zee gehouden. U verblijft gedurende de gehele Masterclass in dit comfortabele hotel. Er is voldoende ruimte in het programma gecreëerd om gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden tot ontspanning die worden geboden.

Trainers, acteurs en coaches

De Masterclass Leadership Development wordt verzorgd door de beste trainers, acteurs en coaches van Nederland.

Praktische informatie

De investering voor deelname aan de Masterclass Leadership Development bedraagt EUR 5.950,- (exclusief btw). In dit bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Volledig verblijf gedurende vijf dagen (tweepersoonskamer voor enkel gebruik, gebruik van faciliteiten van het hotel, maaltijden, koffie en thee, zoals vermeld in het programma*)
  • Het boek ‘Becoming a Master Manager’ door Robert Quinn c.s.
  • Reader met aanvullende literatuur en oefeningen over leiderschap
  • Certificaat

* Extra kosten gemaakt aan de bar worden per avond door u individueel afgerekend.

Contact

Wanneer u graag details en meerwaarde van deze Masterclass door wilt spreken, aarzel niet en neem contact met mij op via e-mail: williamlengton@afils.eu of telefonisch: +31.252.543.382