AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Masterclass Executive Leadership

Senior Leiderschap

In de Masterclass Executive Leadership werken we door middel van het vijf-fasen ALAPA model (zie brochure), aan verbreding in context, complexiteit, maatschappelijke bijdrage, inspiratie en beweging. U krijgt concepten en kaders aangereikt om (al aanwezige kennis) over strategie-implementatie en bedrijfsontwikkeling te verrijken.

De juiste richting

De basis voor succesvol leiderschap ligt voor een groot deel in uzelf. Het gaat om wie u bent en waar u naartoe wilt. U wilt persoonlijke waarden verbinden met de organisatie en haar strategie en op die manier een impactvolle beweging creëren die structureel bijdraagt aan de strategische richting. Dit vraagt om flexibiliteit, focus en leren omgaan met complexiteit, maar ook om persoonlijk leiderschap vanuit uw eigen kernwaarden.

Uw persoonlijke kernwaarden en de effectiviteit ervan worden inzichtelijk gemaakt. Uw gedrag inspireert de mensen om u heen om een strategie te delen en enthousiast uit te voeren.

Essentie

Twee tot vier maal per jaar wordt deze Masterclass Executive Leadership in Hotels van Oranje in Noordwijk gehouden. Gedurende negen dagen (én avonden!) wordt op zeer intensieve en interactieve wijze gewerkt om tot de essentie van inspirerend leiderschap te komen.

Wat gaan we doen

Er worden uiteenlopende inzichten geboden om uw persoonlijke en professionele doelstellingen te verwezenlijken. Theorie zal veelvuldig worden afgewisseld door voorbeelden uit de praktijk, rollenspellen met professionele trainingsacteurs, oefeningen, individuele- en groepspresentaties en inspirerende verhalen van gastsprekers en topconsultants!

Doelgroep

De Masterclass Executive Leadership is bestemd voor directeuren, CEO’s, CFO’s en managers. Kortom: door de wol geverfde leiders die op tactisch en strategisch niveau opereren en alles al gezien hebben op trainingsgebied. Onder leiding van ervaren trainers ontwikkelt u de vaak onvermoede kracht van kennis en ervaring en komt u dichterbij de essentie van hedendaags inspirerend leiderschap.

Locatie

De Masterclass Executive Leadership vindt plaats in Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. U verblijft gedurende de gehele Masterclass in dit comfortabele hotel. Er is voldoende ruimte in het programma gecreëerd om gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden tot ontspanning die worden geboden door Hotels van Oranje.

Data

Deze Masterclass bestaat uit 9 achtereenvolgende dagen. .

Trainers, acteurs en coaches

De Masterclass Executive Leadership wordt verzorgd door de beste trainers, trainingsacteurs en coaches van Nederland.

Praktische informatie

Uw investering voor deelname aan de negendaagse Masterclass Executive Leadership bedraagt EUR 9.250,- (exclusief btw). In dit bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Volledig verblijf ! (tweepersoonskamer voor enkel gebruik, gebruik van faciliteiten van het hotel, alle maaltijden, koffie en thee, zoals vermeld in het programma*)
  • Het boek ‘Becoming a Master Manager’ door Robert Quinn c.s.
  • Reader met aanvullende literatuur en oefeningen
  • Certificaat

* Extra kosten gemaakt aan de bar worden per avond door u individueel afgerekend.

Contact

Wanneer u graag details en meerwaarde van deze Masterclass door wilt spreken, aarzel niet en neem contact op via e-mail: williamlengton@afils.eu of telefonisch: +31.252.543.382.