AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Winning Presentations

Succesvolle presentaties

Presentatievaardigheden zijn zeer waardevol omdat zij iemand op een effectieve manier kunnen laten communiceren met een publiek. In vrijwel alle bedrijven zijn effectieve presentaties net als spreken in het openbaar vaardigheden die zorgen voor afzetbevordering, verkoop, opleiding, onderwijs en het bezig houden van publiek in het algemeen.

Multimedia

Presentaties kunnen in vele verschillende formaten en doeleinden voorkomen, maar in het algemeen zijn het mondelinge onderdelen gecombineerd met multimedia. Ze kunnen kort geïmproviseerd of lang van tevoren gepland zijn, gebruikt worden voor onderwijs, trainingen of team peptalk. Presentaties bieden, door hun persoonlijke aard, onmiddellijke een boeiende interactie tussen de deelnemers.presentaties Goede presentaties:

  •     hebben relevante en interessante inhoud
  •     zijn logisch gestructureerd
  •     zijn aantrekkelijk verpakt
  •     zijn boeiend

In de training Winning Presentations leert u bovenstaande punten te combineren, omgaan met diverse vragen van toehoorders en het verschil tussen informatieve en overtuigende presentaties.

Drie minuten

Gedurende de training zult u bij alle onderwerpen die bij een training van belang zijn, zelf gaan aantonen in hoeverre u hiermee overweg kunt. Dit doet u aan de hand van individuele drie-minuten presentaties. De training is hierdoor zeer intensief, heel leerzaam en bovenal bijzonder kritisch. Dat neemt niet weg dat er ook veel plezier gemaakt zal worden.

Doelgroep

Deze driedaagse training Winning Presentations is geschikt voor iedereen die voor zijn of haar werk, vergaderingen of groepspresentaties maakt en deze wil voorzien van de juiste doelstellingen. Ook voor ervaren of beginnende facilitators (managers, directeuren, verkopers, trainers en media presentatoren) die door middel van duidelijke communicatie hun effectiviteit wensen te verbeteren is deze training onmisbaar.

Data

Deze training bestaat uit 3 achtereenvolgende trainingsdagen.

Investering

De training duurt drie achtereenvolgende dagen en wordt gehouden in Putten. De investering voor deze drie-daagse training bedraagt EUR 1450,- (exclusief BTW)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

[su_button url=”http://www.afils.nl/contact/inschrijfformulier-managementvaardigheden/” background=”#ef6a2d” color=”#f8f5f5″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: thumbs-o-up”]Ik schrijf me in![/su_button]

Overig

Wilt u meer informatie over de inhoud, locatie en data van deze training, dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur antwoord.