AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Effectief Vergaderen

Effectief Vergaderen

Effectief Vergaderen met Resultaat

Vergaderen is een grote hobby binnen het bedrijfsleven. Okee, vergaderingen kunnen heel nuttig zijn wanneer het erop aan komt om te informeren of om een beslissing te nemen. Vaker echter zijn ze tijdrovend, zowel voor u als voor de andere vergaderaars, zonder echt resultaat op te leveren.

Om een vergadering efficiënt, effectief, motiverend én boeiend te houden is het verstandig om een aantal technieken te hanteren. In deze tweedaagse training komen de juiste technieken uitgebreid aan bod!
De onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Uitgangspunten vergaderen
  • Vergaderstructuur
  • Vergadertechnieken
  • Rollen van de deelnemers (voorzitter, notulist, deelnemer)
  • Do’s en dont’s van vergaderen
  • Na de vergadering: verslaglegging
  • Follow up

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u perfect in staat op een doeltreffende manier te vergaderen. U bent volledig op de hoogte van alle aspecten, technieken en spelregels van effectief vergaderen die u vervolgens uitstekend weet toe te passen in uw werkomgeving. En…Social Media doe je in een PAUZE.

pauze

 

 

 

 

 

 

Doelgroep

Iedereen die meer rendement wil halen uit vergaderingen.

Termijn

De duur van deze training is tweemaal één dag van 09.00 uur tot 17.00 uur met een tussenliggende periode van twee weken.

Data

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen in een periode van 2 weken en wordt gegeven op:

  • 6 en 20 november 2017

Investering

De investering voor deze training bedraagt EUR 995,- (exclusief BTW)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

[su_button url=”http://www.afils.nl/contact/inschrijfformulier-managementvaardigheden/” background=”#ef6a2d” color=”#f8f5f5″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: thumbs-o-up”]Ik schrijf me in![/su_button]

Overig

Wilt u meer informatie over de inhoud, locatie en data van deze training, dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur antwoord.