AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Overtuigend Beïnvloeden

Beïnvloeden met stijl

Wanneer u een fantastisch idee hebt voor een nieuw product of dienst, wilt u het liefst iedereen hiervan zien te overtuigen. Helaas heeft u met uw manier van overtuigen nog niet veel succes gehad in het verleden. In deze training leert u waarom beïnvloeden zo’n belangrijke vaardigheid is. Het beïnvloeden van anderen is een uitdaging, het is de moeite waard om de psychologische principes die achter het proces van beïnvloeden schuil gaan, te begrijpen.

Strategische keuzes maken

Beïnvloeden, overtuigendWe staan uitgebreid stil bij deze principes en hoe u ze kunt toepassen bij de beïnvloeding van anderen. Ook zult u uw beïnvloedingsstijl leren herkennen en nieuwe stijlen leren beheersen. Hierbij werkt u actief aan relevante verbale en non-verbale communicatieve vaardigheden.

Verschillende stijlen

Strategische keuzes maken en de effecten van verschillende beïnvloedingsstijlen inschatten nemen ook een groot deel van deze training in beslag. Op deze manier zult u effectiever optreden in uiteenlopende situaties, zonder een beroep te hoeven doen op uw formele macht en mét respect voor de ander.
Tijdens deze training wordt aandacht gegeven aan de volgende onderwerpen:

  • Beïnvloedingsstrategie
  • Doelstellingen
  • Praktijkcases
  • Persoonlijke kwaliteiten
  • Hoe komt u over op anderen?
  • Persoonlijke kernkwaliteiten en uitdagingen
  • Belemmerende overtuigingen
  • Beïnvloedingsvaardigheden en -stijlen
  • Het effect van beïnvloeding op de gesprekspartner
  • Verbale en non-verbale beïnvloeding

Uw resultaat

Na het volgen van deze boeiende training bent u beter voorbereid op situaties waarbij beïnvloedingsstrategieën een grote rol spelen en bouwt u ondertussen aan betere onderlinge relaties. Bovendien krijgt u meer gedaan in minder tijd!

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden, stafmedewerkers en medewerkers die bewuster in staat willen zijn hun omgeving op overtuigende wijze te beïnvloeden.

Termijn

Deze training heeft een duur tweemaal één dag van 09.00 uur tot 17.00 uur met een tussenliggende periode van twee weken.

Data

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen in een periode van 2 weken.

Investering

De investering voor deze tweedaagse training bedraagt EUR 995,-(exclusief BTW)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

[su_button url=”http://www.afils.nl/contact/inschrijfformulier-managementvaardigheden/” background=”#ef6a2d” color=”#f8f5f5″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: thumbs-o-up”]Ik schrijf me in![/su_button]

Overig

Wilt u meer informatie over de inhoud, locatie en data van deze training, dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur antwoord.