AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Leidinggeven aan Verandering

Verandering als verbetering

VeranderingVrijwel iedereen heeft een ambivalente houding tegenover veranderingen en de onzekere gevolgen die eruit voortkomen. Dit geldt zeker voor managers. Elke manager heeft dagelijks met verandering te maken, die de nodige chaos in hun organisatie kan creëren.

Naast de kansen die veranderingen bieden, zien managers voornamelijk de emotionele en irrationele kanten ervan. Verlies van productiviteit, discussies en weerstand. De weerstand negeren is geen optie. U heeft als manager de zeer belangrijke taak om veranderingen binnen een organisatie op een professionele wijze te begeleiden.

Vaardigheden en strategieën

In deze training werken we aan de hand van een verschillende veranderstrategieën om de gevolgen van organisatieveranderingen in kaart te brengen en veranderprogramma’s door te voeren. Daarnaast ontwikkelt u de juiste managementvaardigheden om inspirerend leiding te geven aan veranderingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in deze veelzijdige training:

  • Leiderschapsrollen in veranderingen
  • Medewerkers motiveren en enthousiasmeren
  • Omgaan met weerstanden
  • Concreet actieplan starten
  • Het veranderingsplan
  • Het communiceren van veranderingen
  • Draagvlak voor veranderingen creëren
  • Jouw rol als leidinggevende in veranderingen

Uw resultaat

In deze inspirerende training ontdekt u veranderingsprocessen met creativiteit en een open houding zo vorm geven dat ze (veel) meer kans op succes hebben.

Doelgroep

Iedere leidinggevende die (beter) wil leren omgaan met veranderingsprocessen en de weerstand die dit tot gevolg kan hebben.

Data

Deze training heeft een duur van driemaal één dag van 09.00 uur tot 17.00 uur met een tussenliggende periode van twee weken.

Investering

De investering in deze driedaagse training bedraagt EUR 1450,- (excl. BTW)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

Overig

Wilt u meer informatie over de inhoud, locatie en data van deze training, dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur antwoord.