AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Servant Leadership

Download hier de brochure!

Dienend Leiderschap

Dienend Leiderschap is niet gebaseerd op macht, hiërarchie en status, maar veel meer op bewustwording, zingeving, ontwikkeling en groei van medewerkers. Dienende leiders zien in dat een team meer is dan de som van een aantal individuen.

Een greep uit het Programma:

I Het individu als leider
Introductie van Leiderschap

II Leiderschap op groepsniveau
Communicatie, Coaching en Conflict Management

III Leiderschap op organisatieniveau
Charismatisch Leiderschap

IV Ondernemend Leiderschap
Gedreven door intrinsieke motivatie

Voor wie?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in het verkennen van leiderschap in de 21e eeuw, die hun bedoelingen willen verbinden met hun gedrag en die willen uitgaan van een leiderschapscultuur gericht op de mens.

Resultaat

Een veilige leeromgeving voor medewerkers kunnen creëren; een omgeving waarin zij kunnen groeien en optimaal functioneren. Medewerkers hoeven zich niet druk te maken over hun sociale veiligheid of te twijfelen aan de bedoeling van hun leider. Het vertrouwen dat een dienende leider creëert is essentieel voor het goed functioneren en laten groeien van werknemers.
Dienend leiderschap is de sleutel tot een gezonde organisatie met tevreden werknemers én, net zo belangrijk: tevreden klanten.

Data

Deze training bestaat uit vijf achtereenvolgende dagen.

Investering

De investering voor deze vijfdaagse training bedraagt EUR 2495,- (excl. btw)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

Wilt u weten wat voor u de meerwaarde is van dit Programma? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via email: info@afils.eu of telefonisch: +31.252.543.382.