AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Management en Leiderschap

Manager in ontwikkeling

management en leiderschapIn deze opleiding worden kennis en vaardigheden die nuttig zijn in een invloedrijke positie (en ook daarbuiten!) verbeterd en ontwikkeld. U groeit uit tot een meer effectieve leider, manager of leidinggevende.

Deze opleiding geeft u inzicht in de nieuwste principes, strategische concepten, filosofieën en geavanceerde toepassingen in management en leiderschap en is zodoende relevant en up-to-date.

U zult merken dat u beter in staat bent om op hoger niveau taken te vervullen, omdat uw leidinggevende prestaties verbeteren.

Onze overtuiging

Het volgen van een traditionele, cognitieve training zonder beoefening van vaardigheden binnen een management positie gaan lang niet altijd samen met verbetering van managementvaardigheden of succes in de carrière.

Wij zijn overtuigd dat ónze werkwijze en ons leermodel daarentegen resulteert in een geslaagde ontwikkeling tot manager. (zie ook Managementvaardigheden)

Jouw resultaat

In deze –zeer intensieve– opleiding, zal via persoonlijke-, interpersoonlijke- en groepsvaardigheden uiteraard gewerkt worden aan praktische communicatieve vaardigheden. Daarnaast zal de nadruk liggen op persoonlijke leerdoelen inventariseren, aanleren, analyseren, oefenen (oefenen, oefenen…) en toepassen.

Succesvol Management en Leiderschap is ook voor u weggelegd.

Doelgroep

De opleiding Management en Leiderschap is een handvat om een groot aantal aspecten van het leven en de relaties beter te managen. Dus niet alleen voor diegenen die een managementfunctie op het oog hebben of momenteel manager zijn. Deze opleiding helpt gedrag écht te veranderen, de bekwaamheid te vergroten en intelligenter om te gaan met andere mensen. Het uiteindelijke doel is de emotionele intelligentie te vergroten.

“De echte intelligentietest is niet hoeveel we afweten van de manier waarop iets moet worden gedaan, maar hoe we ons gedragen wanneer we niet weten wat we moeten doen.” (John Holt, 1964)

Data

Deze opleiding heeft een duur van 10 trainingsdagen verdeeld over 10 maanden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt EUR 4250,- of tien termijnbetalingen van EUR 475,- (exclusief BTW)

Alle materiaal en catering zijn inbegrepen!

Overig

Wilt u meer informatie over de inhoud, locatie en data van deze training, dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur antwoord.