AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Inspirerend Leidinggeven

Leidinggeven

De opleiding Inspirerend Leidinggeven is gericht op het paradoxale karakter van management. Het is ontworpen met het doel trainees te helpen het complexe en dynamische karakter van een georganiseerde wereld te begrijpen en de leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om in die wereld te functioneren. Leidinggeven

De opleiding is opgezet rondom een raamwerk van leiderschapscompetentie: het concurrerende waardenkader, dat gegrondvest is in het paradoxale denken. Het is een kader dat de mensen ertoe dwingt na te denken over de concurrerende spanningen en eisen waar managers zich op nieuwe manieren voor geplaatst zien.

De opleiding Inspirerend Leidinggeven is behoorlijk intensief en heeft een grote impact op de trainees (en hun omgeving). De opleiding wordt één dag per maand gevolgd en duurt één jaar.

Uw resultaat

U kent uw talenten en capaciteiten en ook uw sterke en minder sterke punten. Bovendien beschikt u na het volgen van deze opleiding over een aantal concrete methoden en technieken die u optimaal aan zult wenden om uw persoonlijke presentaties te verbeteren. Na afloop van de opleiding weet u beter hoe u overkomt op anderen. U weet welke facetten een rol spelen bij uw uitstraling en uw interpersoonlijke communicatie. U straalt meer zelfvertrouwen en kracht uit, waardoor u beter in staat bent om persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ervaren managers en leidinggevenden die het inzicht in hun persoonlijk leiderschap verder willen ontwikkelen en krachtiger willen leidinggeven in privé en werksituaties.

Duur

De opleiding bestaat uit één bijeenkomst per maand en heeft een duur van één jaar.

Investering

Uw investering bedraagt EUR 5495,- ineens, of EUR 495,- per maand. (exclusief BTW)

Alle lesmaterialen en catering zijn inbegrepen![su_button url=”http://www.afils.nl/contact/inschrijfformulier-leiderschap/” background=”#ef6a2d” color=”#f8f5f5″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: thumbs-o-up”]Ik schrijf me in![/su_button]


Deze training kan voor uw bedrijf ook op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met ons.

Wat anderen zeggen:

Mark Spaargaren, Clustermanager with Salvation Army, Amsterdam

Ik heb vorig jaar Inspirerend Leidinggeven gevolgd bij William Lengton. Ik heb William leren kennen als een gedreven trainer die tijdens de sessies het beste uit de deelnemers wil halen. De sessies zijn vol actieve deelname. Nieuwe concepten worden kort toegelicht en vervolgens geoefend en toegepast. William is in staat duidelijke en eerlijke feedback te geven, zonder dat dit als kritiek overkomt. De feedback daagt uit om het de volgende keer weer iets beter te doen. Daarbij werken zijn gedrevenheid en passie aanstekelijk! William is betrokken bij de deelnemers van de training, hij wil hen leren kennen zodat hij hen in hun ontwikkeling kan ondersteunen en uitdagen. William is in staat theorie en praktijk te koppelen zodat de geleerde technieken direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het is duidelijk dat hij zich uitstekend voorbereidt op een training. Hij is altijd ruim op tijd aanwezig, begroet iedereen persoonlijk en begon op tijd. Wat mij uiteindelijk nog het meest van de training is bijgebleven, zijn de presentaties die we iedere training moesten geven. Daar heb ik tot de dag van vandaag baat bij! 

Kitty de Koning

Ik heb de training ‘Inspirerend Leidinggeven’ gedaan met William als trainer. William kan als geen ander de boodschap overbrengen! Dat hijzelf een inspirerend leidinggevende is, blijkt duidelijk uit de voorbeelden uit zijn eigen praktijk als trainer en leidinggevende en, niet in de laatste plaats, uit de wijze waarop hij les geeft. William haalt het maximale uit zijn lessen door een interactieve en vlotte aanpak. Hij heeft me geprikkeld na te denken over hoe ik het beste zaken kan aanpakken en hoe ik daarbij de dingen kan verwoorden. Praktische tips gaf hij ruimschoots. Er was na elke les dan ook wel iets dat ik kon meenemen naar de werkvloer. In mijn werkende leven als jurist heb ik nu 2 1/2 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven. Ik was op zoek naar praktische handvatten. Die heeft William geboden. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen als trainer! 

Ashley Nolten, Business Consultant at KLM:

Op 24 September 2010 kreeg ik mijn eerste bijeenkomst Inspirerend Leidinggeven van William Lengton. Het was de eerste les en hij beloofde dat we met zijn allen een metamorfose in onze ontwikkeling zouden doormaken.William vertelde wie hij was en waar hij voor stond, over zijn successen en deelde zijn verliezen met ons. Ik ging graag naar zijn lessen waarin hij in rap tempo en volgens een duidelijke agenda ons aan het werk zetten. Zijn manier van les geven kan ik typeren als betrokken, bezield en gedreven. Persoonlijk kan ik me niet herinneren dat ik ooit in zo`n korte tijd zoveel inzichten, aha erlebnissen en verbazing bij mezelf heb meegemaakt als in deze periode. Nu een half jaar na mijn eerste bijeenkomst kan ik zeggen dat ik een metamorfose heb meegemaakt in mijn ontwikkeling. Bedankt William. 

Arjen van Berkum, MD van de Betula Group:

Het moet zo vlak voor 9-11 zijn geweest dat ik William voor het eerst leerde kennen. Al direct viel mij zijn tomeloze energie en enthousiasme op. Hij was bezig een bedrijf te starten en was vol goede moed, zoals altijd. En toen, vol aan het investeren, vlogen een paar gekken een aantal gebouwen in en stortte de markt in elkaar. William kon terug naar af. Maar ging hij bij de pakken neerzitten? In een hoekje zitten kniezen? Nee. Hij ging verder met waar hij mee bezig was maar in een langzamer tempo. Nu, jaren later, heb ik nog steeds regelmatig contact met William en zijn bedrijf. Elke keer weer is het tomeloze enthousiasme waarmee hij mensen weet op te pakken aanstekelijk. Nieuwe ideeën, goed overleg, spiegelen. Ik heb veel aan mijn contacten met Academy for Inspirational Leadership want als organisatie en als leider groei ik daardoor. Dat dat een wederzijdse ruil is maakt voor mij niet uit. Het leuke aan Academy for Inspirational Leadership en William is dat ze namelijk continue leren van wat ze observeren en verbeteren. Dat is groei. Dat vind ik gaaf. Als u dus met een ingewikkeld leiderschapsvraagstuk aan het worstelen bent en u bent er achter dat het niet gaat om structuur maar om gezag. Dat het niet gaat over slaafs orders opvolgen maar mensen intrinsiek motiveren, dan kan Academy for Inspirational Leadership voor u veel betekenen, zowel als organisatie als voor u als leider. 

Laurène Pauw, Booster Manager bij Buzzer:

William leer ik kennen als trainer van de module Inspirerend Leiderschap. Nieuwsgierig wacht ik op het bekende voorstelrondje. Ik wacht… en wacht… maar het komt niet. In plaats daarvan vraagt William ons om hem te beschrijven op basis van onze eerste indruk. ‘Wij jou beschrijven?’ ‘Maar jij bent toch de trainer?’ Mijn hersens moeten even schakelen, dit ben ik niet gewend. Ik vind het wel een mooie uitdaging en verfrissend. Met medestudenten discussieer ik over de studie die William gedaan heeft. ‘Economie, zeker weten.’ ‘Waarom denk je dat?’ ‘Ik denk communicatie.’ Mijn studiegenoten leer ik ook meteen een beetje kennen. Samen schrijven we alles op. We zitten er flink naast, maar binnen 30 minuten weet ik meer van de persoon William dan ik van de meeste trainers te weten ben gekomen in een hele cursus. En dat is pas het begin van de training. Het liefst zou ik al mijn ervaringen opschrijven om te laten zien waarom ik William zo’n goede trainer vind. Omdat ik zo enthousiast ben over alles wat ik dankzij zijn training heb bereikt. Waarom kies ik dan specifiek voor dit voorbeeld? Voor mij geeft dit precies weer wat William tot een succesvolle trainer maakt: hij is open, kwetsbaar, eerlijk, confronterend, direct en vernieuwend. Anders dan anderen. Tot slot één van de quotes die William in zijn lessen gebruikte: ‘Start the day with enthusiasm and you end the day with satisfaction’. Ik zeg:‘Start the training with William and you end the training with satisfaction’.