AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Wat anderen zeggen…

Op deze pagina zijn enthousiaste ervaringen van onze trainees te lezen:

Mark Spaargaren, Salvation Army:

facebook testimonial

*Dirk J. Uittenbogaard Directeur Financieel Diensten Centrum Ministerie van Defensie:

Confronterend, volhardend, succesvol.
Dat zijn drie woorden die bij me opkomen als ik de periode van intensieve training evalueer. Als directeur van het Financieel DienstenCentrum (FDC), had ik behoefte aan verbetering van zowel de kwaliteit van leiding geven, als klantgericht denken en handelen van álle medewerkers.
Tevreden klanten en medewerkers, operational excellence en efficiënte bedrijfsvoering zijn de resultaten waarop gestuurd werd en wordt bij het FDC. Daarnaast heb ik de vaste overtuiging dat de wijze waarop medewerkers en leidinggevenden met elkaar omgaan, bepalend zijn voor het succes van de organisatie. Hiertoe zijn kernwaarden geformuleerd: Samenwerking, verantwoordelijkheid en integriteit. Lees verder….
 
*Brigade Generaal Toine Beukering, Commandant Bedrijfsgroep Facility Services:
Als commandant van een groep Shared Services Centers zocht ik naar een oplossing voor een leiderschapsprobleem. Gevonden!  William heeft door zijn gedreven aanpak duidelijke verbeteringen bewerkstelligd. Nu is het aan ons om hier mee verder te gaan, dat gaat lukken! Niets heeft zoveel succes als succes. William, bedankt.

 

*Tino Rikkert General Manager, Yacht EMEA Yacht Department:International Paint NL bv (AkzoNobel dochter) heeft  Academy for Inspirational Leadership van William Lengton tot volle tevredenheid ingehuurd voor het trainen van managers en vertegenwoordigers. Williams directe- en confronterende stijl zorgen ervoor dat de behandelde onderwerpen lang blijven hangen en dus in de praktijk worden toegepast. Zelf vind ik een sterk punt dat William zich kan inleven op diverse” levels of management” en op diverse vakgebieden zoals bijvoorbeeld financieel – en marketing management.

 

*Fabricio de Jonge, Manager at Vending@Work Ik ken William als een sterk betrokken trainer met een geweldige inzet en passie voor zijn vak. Zijn trainingen zijn persoonlijk, confronterend en veeleisend. Persoonlijke, eerlijke feedback en een duidelijke koppeling tussen theorie en praktijk zijn belangrijke elementen in de aanpak van zijn Academy for Inspirational Leadership. William inspireert en motiveert en verwacht volledige inzet van iedereen om het maximale uit de sessies en zichzelf te halen. Door zijn intensieve en praktische aanpak heb ik mijn leiderschapskwaliteiten sterk kunnen ontwikkelen en een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van mijn carriere.

 

*Mark Spaargaren, Clustermanager with Salvation Army, Amsterdam Ik heb vorig jaar een module Inspirerend Leiderschap gevolgd van William Lengton. Ik heb William leren kennen als een gedreven trainer die tijdens de sessies het beste uit de deelnemers wil halen. De sessies zijn vol actieve deelname. Nieuwe concepten worden kort toegelicht en vervolgens geoefend en toegepast. William is in staat duidelijke en eerlijke feedback te geven, zonder dat dit als kritiek overkomt. De feedback daagt uit om het de volgende keer weer iets beter te doen. Daarbij werken zijn gedrevenheid en passie aanstekelijk! William is betrokken bij de deelnemers van de training, hij wil hen leren kennen zodat hij hen in hun ontwikkeling kan ondersteunen en uitdagen. William is in staat theorie en praktijk te koppelen zodat de geleerde technieken direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het is duidelijk dat hij zich uitstekend voorbereidt op een training. Hij altijd ruim op tijd aanwezig, begroet iedereen persoonlijk en begon op tijd. Wat mij uiteindelijk nog het meest van de training is bijgebleven, zijn de presentaties die we iedere training moesten geven. Daar heb ik tot de dag van vandaag baat bij!

 

*Rob Dullaart, Manager Operations Nationale Nederlanden Ik heb een training Change Management van William gevolgd. Door zijn snelle manier van trainen blijft hij de groep constant boeien.  Never a dull moment! William is een enthousiaste en gedreven  trainer die op een prikkelende manier zijn boodschap goed weet over te brengen waardoor ik op een leuke wijze veel heb mogen leren!”

 

*Laurène Pauw, Booster Manager bij Buzzer: William leer ik kennen als trainer van de module Inspirerend Leiderschap. Nieuwsgierig wacht ik op het bekende voorstelrondje. Ik wacht… en wacht… maar het komt niet. In plaats daarvan vraagt William ons om hem te beschrijven op basis van onze eerste indruk.

‘Wij jou beschrijven?’ ‘Maar jij bent toch de trainer?’
Mijn hersens moeten even schakelen, dit ben ik niet gewend. Ik vind het wel een mooie uitdaging en verfrissend. Met medestudenten discussieer ik over de studie die William gedaan heeft. Lees verder….

 

*Serge Ritzen, Hoofd Relatiebeheer Financieel Diensten Centrum Ministerie van Defensie
Ik:”Mijn excuses dat ik te laat ben, maar er stond een enorme file”. William:”Dan had je eerder moeten vertrekken”.
Mijn eerste woordenwisseling met William. Slik, meteen al een goed begin. Ik beriep me nog twijfelachtig op overmacht, maar dat werd niet gekocht. Dit is immers Nederland en er staat altijd wel file. Typerend was deze ontmoeting wel. Wij verschuilen ons nog veel te vaak aan wat ‘anderen veroorzaken’. In de training van William is daar geen ruimte voor. Je bent zelf verantwoordelijk voor je doen en laten en het is tijd om dat te accepteren, maar zeer zeker ook uit te dragen. Lees verder….

 

*Danny van Althuis, Teamleider recherche Korps landelijke politiediensten In 2012 deelgenomen aan een van de leiderschapstrainingen van AFILS. De wijze waarop William zijn visie en kennis weet over te brengen kwam ik nog niet eerder tegen, wat een drive!  Theorie en praktijk verweven en op een prettige, enthousiaste wijze overgebracht. Je merkt dat AFILS is gespecialiseerd in het trainen van leidinggevenden op alle niveaus. Nu zelf zorgen voor het toepassen van het geleerde en proberen de lijn naar boven voort te zetten. 

 

*Arjen van Berkum,  MD van de Betula Group Het moet zo vlak voor 9-11 zijn geweest dat ik William voor het eerst leerde kennen. Al direct viel mij zijn tomeloze energie en enthousiasme op. Hij was bezig een bedrijf te starten en was vol goede moed, zoals altijd. En toen, vol aan het investeren, vlogen een paar gekken een aantal gebouwen in en stortte de markt in elkaar. William kon terug naar af. Maar ging hij bij de pakken neerzitten? In een hoekje zitten kniezen? Nee. Hij ging verder met waar hij mee bezig was maar in een langzamer tempo. Nu, jaren later, heb ik nog steeds regelmatig contact met William en zijn bedrijf. Lees verder…

 

*Tino Sprangers, senior werkcoach at UWV William presenteert energiek en met een aanstekelijke gedrevenheid; hij staat garant voor trainingsbijeenkomsten met een hoog intensiteitgehalte en dat geldt niet alleen voor de eerste bijeenkomst, waarin meteen zijn persoonlijke uitstraling opviel. William hamert op het belang van zelfinzicht en -discipline. William is in zijn feedback complimenterend, confronterend en eerlijk. Hij verbindt dit alles met aandachtige interesse in anderen en met bewuste waardering voor de goede dingen in het leven.
Kortom: ik kan William van harte aanbevelen want zijn training managementvaardigheden heb ik als bijzonder leerzaam, intensief en indrukwekkend ervaren.

 

*Murat Avci, Credit Controller at Ashland Services B.V. “Trainings can be sometimes very boring but the ones with William are interactive and you are learning a lot while you are taking a part of it. A training which I went with some skeptical feelings turned out to be the one of the best milestones in my life. His very professional attitude helped me to find my strongest points at my job and believe in myself more than before with what I’m doing.”   

*Peter Bron: Door mij werd een open training (Bedrijfskundige besturing) van Afils gevolgd. Eigenaar William Lengton was onze docent en verzorgde de trainingen. Ik heb genoten van de wijze waarop William de lesstof doceerde. Met veel passie, drive en een enorme deskundigheid wist hij met zijn interactieve lesmethode te boeien. Ondanks het feit dat de politieorganisatie hem onbekend was, wist hij de vertaling van theorie naar praktijk probleemloos te leggen. Ik heb niet eerder meegemaakt dat het een docent lukt, om twee en half uur achter elkaar te doceren zonder dat er om een pauze gevraagd wordt. William bedankt voor je inspiratie.

 

*Yoli Fiene: Bij William Lengton heb ik Bedrijfskundig management gevolgd. Wat een verademing waren deze lessen. Inspirerend, interactief, zeer motiverend en to the point. Voor mij is William de beste trainer geweest die ik tot nu toe heb meegemaakt. Het nut van een goede voorbereiding werd in de lessen zeer duidelijk, gezien het interactieve karakter. Geen vraag was te moeilijk. Deze wijze van trainen was voor mij zeer waardevol en ik kijk dan ook met vertrouwen uit naar de beoordeling van mijn opdracht.

 

*Edith Sluijtman: Ik heb onlangs een Open Training gevolgd bij William. Dit was een unieke ervaring omdat de benadering van William om de groep “in beweging te krijgen” heel inspirerend werkte. Hij zorgde ervoor dat de groep in discussie ging en als de discussie niet de goede kant op ging, greep hij in. Hij doceerde de trainingen op een hele prettige manier en liet regelmatig het lesmateriaal los, om vragen aan de groep te stellen. Ik heb William leren kennen als een enthousiaste, motiverende en inspirerende persoonlijkheid. Ik heb veel van hem geleerd in een korte periode! De trainingen waren zeer inspirerend! William bedankt!

 

*Vladimir Cáceres I attended a management training and found the information he shared invaluable. William is an expert in his field and packs a huge amount of relevant, workable and entirely practical content into his training. William is relaxed in his delivery, is very easy to relate to and delivers content in a very down to earth, easy to understand and implement way. I left this event full of new ideas and, perhaps more significantly, was ready to put those into practice. This is the man you want to be dealing with if you serious want to move your organisation forward. Thanks again!

 

*Cees van Dijk, destijds Hoofd Betaalkantoor Utrecht van het Centraal Betaalkantoor In het kader van mijn education permanente volgde ik Inspirerend Leiderschap van Academy for Inspirational Leadership.  Totaal onvoorbereid op wat komen ging en met het handboek managementvaardigheden van Quinn in de tas, toog ik naar het conferentieoord.
Vanaf het eerste moment was er een duidelijke klik met de trainer William Lengton, die later nog tot meer succesvolle ervaringen zou leiden. Mijn eerste indruk,  direct, open en eerlijk in zijn benadering. Lees verder…

 

*Gerard Besser “Onlangs een open training gevolgd Bedrijfskundige Besturing onder leiding van William Lengton. De bevlogen en betrokken wijze van training geven verdient een groot compliment. Het toch wel taaie diner in de vorm van theorie over Businessmodellen werd op smakelijke wijze geserveerd door William. Veel afwisseling in de stof en het geven onverwachte inzichten zorgden voor een compleet pakket van lesstof en persoonlijkheidstrainingen. Snel reageren op vraagstukken en het snel geven van feedback op rapportages, zorgen dat je ook snel door kunt met de stof en dat vergroot het eindresultaat”.

William, hou deze passie vast! Het sloeg vanaf de eerste minuut op mij over.

 

*Ashley Nolten, Business Consultant at KLM  24 September 2010 kreeg ik mijn eerste bijeenkomst Inspirerend Leiderschap van William Lengton. Het was de eerste les van de vijf en hij beloofde dat we met zijn allen een metamorfose in onze ontwikkeling zouden doormaken.
William vertelde wie hij was en waar hij voor stond, over zijn successen en deelde zijn verliezen met ons. Ik ging graag naar zijn lessen waarin hij in rap tempo en volgens een duidelijke agenda ons aan het werk zetten. Zijn manier van les geven kan ik typeren als betrokken, bezield en gedreven. Persoonlijk kan ik me niet herinneren dat ik ooit in zo`n korte tijd zoveel inzichten, aha erlebnissen en verbazing bij mezelf heb meegemaakt als in deze periode. Nu een half jaar na mijn eerste bijeenkomst kan ik zeggen dat ik een metamorfose heb meegemaakt in mijn ontwikkeling. Bedankt William.

 

*Kitty de Koning: Ik heb in de periode oktober 2011 – januari 2012 ‘Inspirerend Leidinggeven’ gedaan en had daarbij William als trainer. William kan als geen ander de boodschap overbrengen! Dat hijzelf een inspirerend leidinggevende is, blijkt duidelijk uit de voorbeelden uit zijn eigen praktijk als trainer en leidinggevende en, niet in de laatste plaats, uit de wijze waarop hij les geeft. William haalt het maximale uit zijn lessen door een interactieve en vlotte aanpak. Hij heeft me geprikkeld na te denken over hoe ik het beste zaken kan aanpakken en hoe ik daarbij de dingen kan verwoorden. Praktische tips  gaf hij ruimschoots. Er was na elke les dan ook wel iets dat ik kon meenemen naar de werkvloer. In mijn werkende leven als jurist heb ik nu 2 1/2 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven. Ik was op zoek naar praktische handvatten. Die heeft William geboden. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen als trainer!