AFILS - academy for inspirational leadership
12.jpg

Over Leiderschaps- en Management trainingen

Kennis, kunde en macht zijn handige hulpmiddelen.

Daarnaast heeft een leider uiteindelijk zijn of haar persoonlijkheid nodig om tot optimale resultaten met de medewerkers te komen. Veel effectieve leiders ontwikkelen een stijl waarin een goede balans bestaat tussen het stellen van kaders, richtlijnen en instructies aan de ene kant en het geven van ruimte aan medewerkers voor eigen invulling aan de andere kant.

In de diverse leiderschaps- en managementtrainingen van Academy for Inspirational Leadership worden professionele leiderschapstrainingvaardigheden ontwikkeld die het beste uit u en uw medewerkers halen!

Onze trainers zijn gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven

En zij willen hun jarenlange kennis en ervaring graag met u delen! Met hun enthousiasme en motivatie zal elke training worden verrijkt met anekdotes en achtergrondverhalen. Leerstof die in geen enkel boek zal worden teruggevonden. Elke training staat garant voor deskundige en goede trainers.

Train the Trainer

Onze trainers (die allen ons Train the Trainer Programma hebben gevolgd) zullen de trainees actief betrekken bij elk onderwerp en verantwoordelijkheid geven voor de voortgang van het eigen leerproces. Onze flexibele lesstijl geeft ruimte voor de individuele leerwensen van de trainees en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

Professionals

Wij beschikken over een pool van professionals: trainers, trainingsacteurs en personal coaches, waaronder native speakers (Duits, Frans, Spaans en Engels)!

Mocht u na het bezoeken van deze site nog vragen hebben, wilt u dan contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.